Jeg har valgt en toupe og jeg kan få lige den frisure, som jeg vil have!

Jeg har i flere år efterhånden været rigtig træt af mit tynde hår og været meget i tvivl om, hvad jeg skulle gøre ved situationen. Som årerne er gået, har jeg mistet rigtig meget hår på hovedet, og det gjorde det besværligt at sætte, det ødelagde min selvtillid, det begrænsede mig og det betød, at jeg næsten altid gik med en kasket. Det gjorde jeg op med og besluttede mig for, at der skulle ske noget.

Jeg valgte en toupe fremfor en hårtransplantation, da jeg aldrig ville kunne få det samme resultat ved en hårtransplantation som ved en toupe. Med en toupe kan jeg få præcis den frisure, jeg ønsker, præcis som den var inden mit hårtab.


Jeg ville kun prøve det af, hvis jeg fandt en løsning som så professionel og naturlig ud. Det eneste jeg kunne researche mig frem til havde det niveau, jeg ønskede, var Toftild.

Jeg vil til enhver tid anbefale løsningen hos Toftild. Jeg har faktisk gjort det flere gange, da hårtab jo er et stort issue hos mange mænd her i Danmark.

Fordelene er mange:

  • Jeg kan få præcis den frisure jeg ønsker
  • Fornyet selvtillid
  • Jeg kan droppe at gå med kasket hver dag
  • Jeg behøver ikke bare at klippe mig skaldet, da der nu findes en langt federe måde at bevare sit look på
  • Det ser naturligt ud. Ingen har før opdaget, at det ikke var mit eget hår, før jeg har sagt det
  • Mange tror måske toppen vil føles irriterende at have på, men jeg bemærker det aldrig, undtagen ved fysisk aktivitet, hvor jeg får det lidt varmt

Ulemper er der selvfølgelig også:

  • Det er ret nemt at gå i bad med løsningen, men toppen kan selvfølgelig blive lidt løs ved et bad. Det går dog hurtigt over igen, efter håret er blevet tørt.
  • Den største ulempe ved løsningen er helt klart, når man får det varmt ved eksempelvis fysisk aktivitet. Her føles toppen ikke super behagelig at have på, men alle fordele opvejer 100% den eneste ulempe. Når temperaturen falder i kroppen, føles toppen igen fint at have på.

At få en top hos Toftild har betydet alt for mig. Jeg har nu fået det look og den selvtillid tilbage, som jeg havde inden mit hårtab, hvilket jeg længe havde troet aldrig skulle blive muligt igen. Jeg vil helt sikkert fortsætte med denne løsning i mange år endnu, da hår virkelig betyder meget i forhold til ens udseende. Selvfølgelig kan man sagtens tage det nemme valg og blive skaldet, hvilket også kan se fint ud, men for mig var og er jeg slet ikke klar til den løsning endnu som kun 29 årig.

Vil du også være med?

Ønsker du også at få vurderet om du er egnet til en af vores toupéløsninger, så send os en mail med 4 billeder; et fra hver side, et forfra og et fra oven. Så modtager du en tilbagemelding indenfor en uge.

← Tilbage til blog

Følg os på Instagram

Følg os på @toftildharforlivet og #toftildalternativthår #toftildhårforlivet