Toupé fra Toftild er et af de bedste valg nogensinde!

Jeg har i flere år efterhånden været rigtig træt af mit tynde hår og været meget i tvivl om hvad jeg skulle gøre ved situationen. Som årerne er gået har jeg mistet rigtig meget hår på hovedet, og det gjorde det besværligt at sætte, ødelagde selvtilliden, begrænsede mig, og betød at jeg næsten altid gik udenfor med en kasket. Det gad jeg ikke længere og besluttede mig for at der skulle ske noget.

Jeg fik undersøgt mulighederne på markedet indenfor nyt hår

Derfor begyndte jeg at undersøge de forskellige muligheder som var på markedet indenfor nyt hår, da livet simpelthen er for kort til at gå og være træt af en ting som dette. Jeg havde ikke lyst til at få en hår transplantation, da det for det første er virkelig dyrt og man ved aldrig hvordan det endelige resultat bliver og hvad jeg har kunne læse mig frem til, skal man gå skaldet rundt i et år og vente på at det nye vokser ud.

Slet ikke en løsning som jeg vil være klar til. Endvidere vil jeg heller aldrig kunne få den samme type frisure ved en hår transplantation som ved en løsning hos Toftild.

Derfor blev Toftild valgt sidste år i oktober og jeg har været så tilfreds lige siden. Kvaliteten af løsningen er helt suveræn. Det ligner min egen hårfarve på en prik og at det ligger i Aarhus gør det simpelt og nemt at få skiftet 1 gang om måneden.

Bekymringer inden jeg fik løsningen lavet

Jeg havde naturligvis en del bekymringer inden jeg fik løsningen lavet, som mange andre i min situation helt sikkert også vil have:

  • Ser det naturligt ud?
  • Vil folk ligge mærke til at det ikke er mit eget hår?
  • Kan jeg gå i bad med løsningen?
  • Kan jeg selv tilrette kanterne hvis den bliver løs?
  • Vil min hud blive irritabel af at have løsningen på?
  • Vil jeg kunne dyrke motion med løsningen?
  • Vil det generelt føles irriterende at have på?

Den største frygt som jeg faktisk havde ved at få lavet denne specielle løsning, som stadig føles som et stort tabu herhjemme, var om det så naturligt ud.

Her kan jeg kun sige, at jeg endnu ikke har mødt en person som ikke troede, at det var mit eget hår eller, at det i hvert fald lignede mit eget hår, hvis personen havde set mig før jeg fik det lavet.

Endvidere kan jeg sagtens gå i bad med løsningen. Her handler det blot om, at man ikke skal bruge alt for varmt vand, da den herved godt kan blive noget løs. Generelt skal man blot tage nogle forholdsregler, som disse og man vil aldrig opleve problemer.

Hvis kanten skulle gå hen og blive en anelse løs, kan man hurtigt rette det selv med en lille lim fra Toftild. Løft kanten - smør limen på - vent et par minutter og sæt så kanten fast igen. Simple as that. 

Jeg har aldrig oplevet, at min hud er blevet irritabel eller rød og jeg mærker slet ikke, at det ikke er mit naturlige hår som jeg har på hovedet.

Afslutningsvis kan man mærke det en anelse, at man har løsningen på når man dyrker fitness, men med det samme man er færdig går denne følelse væk igen. Det er det hele værd og man vil helt sikkert ikke fortryde det.

Alt i alt, er jeg 110% tilfreds og jeg er virkelig glad for at jeg tog dette valg.

← Tilbage til blog