Privatlivspolitik

Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, så indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved helt almindelige interaktioner på hjemmesiden som fx at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i en konkurrence/undersøgelse, registrerer dig som ny bruger/abonnent eller ved øvrig brug af services eller køb via vores hjemmeside.

Vi indsamler og behandler typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det sker typisk i forbindelse med, at du opretter et login eller ved køb på siden.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere dig de services, du har efterspurgt, som fx booking af behandlinger samt tilmelding til nyhedsbreve. Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Dataansvarlige

Toftild Alternativt Hår ApS er dataansvarlig for de personoplysninger du afgiver til os, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning. Dine personoplysninger sælges ikke til tredjeparter.

Indsigt

Du har følgende rettigheder ift. de persondata, som vi har om dig:

  • Få oplyst, hvilke oplysninger vi har
  • Få rettet urigtige oplysninger
  • Bede om at vi begrænser brugen af dine oplysninger
  • Få slettet dine personoplysninger (navn, e-mail og adresse)
  • Få dine persondata udleveret
  • Trække dit samtykke tilbage, hvis dine persondata bruges til direkte markedsføring – f.eks. udsendelse af et nyhedsbrev
  • Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, eller hvis du ønsker at få adgang til dine personoplysninger eller har spørgsmål til ovenstående, kan du rette henvendelse til os på info@parykker.dk.

Cookiepolitik

Når du besøger parykker.dk indsamler vi information om alle besøg på hjemmesiden. Disse informationer bruger vi til at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på parykker.dk og til at understøtte vores markedsføring. Her kan du læse detaljeret om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne og hvad vi bruger dem til.

Hvad bruges cookies til?

For at fastlægge, hvem der besøger vores websites, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker. Vi bruger desuden cookies til at skabe data som vi bruger til at optimere vores website, således at siden løbende bliver forbedret for brugerne.

Vi anvender forskellige analyseværktøjer, såsom Google Analytics, der bistår os med at indsamle statistiske oplysninger om brugen af www.parykker.dk.

Vi indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:

  • Ved brug af såkaldte cookies
  • Ved at brugeren selv afgiver oplysninger

Hvad er en cookie?

Når du besøger www.parykker.dk, lagres der cookies på din computer. En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Stort set alle websites anvender cookies. De ligger på din egen computer som en hjælp til dig selv, idet de bruges til, at du nemt kan genfinde de websteder du har besøgt. Oftest hjælper den med at analysere, hvordan hjemmesiden benyttes, for at brugeroplevelsen kan blive forbedret. I flere tilfælde kan cookies være nødvendige for at kunne levere en bestemt service på hjemmesiden.

Cookies sendes frem og tilbage mellem din browser og en webserver, og indeholder bl.a. information om brugerindstillinger, login og om, hvordan hjemmesiden benyttes.

Hvis du ikke ønsker at acceptere cookies, kan du blokere for alle cookies og slette eksisterende cookies fra din harddisk. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du nægter cookies, kan der være funktionaliter på www.parykker.dk, som ikke virker.

Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes cookies. Klik her for at få en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser.

Til orientering

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger og cookies kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer vedr. vores cookie-politik giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Toftild Alternativt Hår ApS
Budolfi Plads 9
9000 Aalborg
Telefon: 98 10 32 11
E-mail: info@parykker.dk

Sidst opdateret september 2022

Hårpleje og styling

Følg os på Instagram

@toftildharforlivet #toftildalternativthår #toftildhårforlivet