Det er en løsning for livet!

Jeg har brugt Hår for Livet-toupé fra Toftild i lidt over tre år, og jeg kunne aldrig forestille mig at skulle undvære det! Som navnet så fint fortæller, så er det ganske enkelt en løsning for livet. Jeg har både haft  toupé påsat med lim og med tape. Begge løsninger virker upåklageligt – og personalet hos Toftild er meget kompetent og dygtige til at rådgive om, hvilken løsning der er bedst for netop mig. Jeg synes, det er dejligt, at systemet er fleksibelt, og at jeg kan skifte mellem de forskellige kvaliteter.


Udover selv at benytte mig af toupéerne, har jeg integreret det i mit virke som udlært frisør. På den måde kan jeg give alt det gode videre til mine kunder. Jeg ser det gang på gang, at mine kunders selvværd og selvtillid bliver boostet til helt nye højder. På nøjagtig samme måde som det skete for mig.

De sidste 2-3 år har jeg sammen med Toftild kæmpet med det uhensigtsmæssige tabu, der følger med brugen af toupe. Jeg synes, at tabuet har fyldt mindre de sidste år, og jeg oplever stort set ikke noget negativt den dag i dag.

En kæmpe anbefaling herfra – hvis du er i tvivl, så prøv det af. Du har ikke noget at miste.

Dennis Ertmann, 32 år, frisør og kunde hos Toftild Aalborg.

Vil du også være med?

Ønsker du også at få vurderet om du er egnet til en af vores toupéløsninger, så send os en mail med 4 billeder; et fra hver side, et forfra og et fra oven. Så modtager du en tilbagemelding indenfor en uge.

← Tilbage til blog

Følg os på Instagram

Følg os på @toftildharforlivet og #toftildalternativthår #toftildhårforlivet