I slutningen af 2018 slog vi dørene op til vores nyeste paryk-butik i København. Vi har desuden valgt at udvide lokalerne for at kunne give dig den bedst mulige oplevelse, når du skal have hjælp til dit hår.

Her kan du få lov til at møde Lone, Charlotte og Frederikke, som sørger for at tage godt imod dig, når du har brug for hjælp til en paryk i København. Ligesom i vores øvrige afdelinger kan vores afdeling på Frederiksberg Alle tilbyde dig nogle trygge rammer og et bredt udvalg af parykker, toupéer, Hår for livet by Toftild ® og unikke, specialfremstillede hårløsninger til mænd og kvinder, der kræver det bedste og den mest naturtro hårløsning på markedet.

Gode muligheder for parkering og offentlig transport

Ved vores afdeling i Aarhus har du mulighed for at parkere lige foran butikken, når du skal ind og have en ny paryk eller skal til frisøren for en vask eller en styling. Der findes et populært parkeringshus lige over for forretningen. Så det er ingen sag at komme ind til os, hvis du er i egen bil. Der er desuden også gode parkeringsmuligheder i de omkringliggende gader, hvor det ofte er muligt at finde en ledig plads. Afstanden fra Aarhus Banegård til vores salon er cirka en kilometer. Så du kan også sagtens lægge vejen forbi os via de offentlige muligheder for transport, når du skal til service med din paryk i Aarhus.

Private behandlerrum

Når du har en tid ved en af vores alternative frisørere, foregår det i trygge omgivelser i et privat behandlerrum.

Ved dit første besøg, vil du sammen med frisøren snakke om hvilke løsninger der findes og sammen finder i frem til den bedste løsning til netop dig.

Private behandlerrum hos Toftild Frederiksberg
Toftild København på Frederiksberg Allé 50

Hårpleje og Turbans

I butikken har vi et stort udvalg af hårpleje til alle hårtyper - fiberhår, ægtehårs hårdele samt naturligt hår.

Derudover har vi også turbans, tørklæder og solhatte, der alle er lavet i det dejligste materiale. Turbans er designet som en hue man bare tager på. De fleste er stylet og klar til brug. Andre modeller kan man selv style og købe efkstra styling til. Så der er noget for enhver smag.

Mød personalet i Toftild København

Lone Østrand

Frisør

Charlotte Dam

Frisør

Frederikke Christensen

Frisør

Mette Bournonville

Frisør