I vores afdeling i Aarhus C er vores veluddannede personale altid klar med venlig betjening og specialviden, der bygger på vores mere end 40 års erfaring med parykker og toupeer. Her kan du træde ind i trygge rammer og få en paryk eller toupe med et naturligt look. Vi tager os også af frisørarbejde, når du trænger til at få din paryk eller toupé frisket op eller stylet efter dit behov.

Paryk Århus

Vi tilbyder et stort udvalg af smukke naturtro parykker i både ægte hår, fiberhår og en blanding, alt efter hvad dit behov er. Sammen finder vi den helt rigtige paryk, både i forhold til hårtype, farve og frisure. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser. Med vores mere end 40 års erfaring i branchen, har vi prøvet det meste.

Book tid

Gode muligheder for parkering og offentlig transport

Ved vores afdeling i Aarhus har du mulighed for at parkere lige foran butikken, når du skal ind og have en ny paryk eller skal til frisøren for en vask eller en styling. Der findes et populært parkeringshus lige over for forretningen. Så det er ingen sag at komme ind til os, hvis du er i egen bil. Der er desuden også gode parkeringsmuligheder i de omkringliggende gader, hvor det ofte er muligt at finde en ledig plads. Afstanden fra Aarhus Banegård til vores salon er cirka en kilometer. Så du kan også sagtens lægge vejen forbi os via de offentlige muligheder for transport, når du skal til service med din paryk i Aarhus.

Private behandlerrum

Når du har en tid ved en af vores alternative frisørere, foregår det i trygge omgivelser i et privat behandlerrum.

Ved dit første besøg, vil du sammen med frisøren snakke om hvilke løsninger der findes og sammen finder i frem til den bedste løsning til netop dig.

Et af vores behandlerrum i Toftild Århus

Turbans og hårpleje

I butikken har vi et stort udvalg af turbans, tørklæder og solhatte. Vi har et prøverum, hvor du i ro og fred kan prøve hovedbeklædningen.

Derudover har vi også et stort udvalg af hårpleje til alle hårtyper - fiberhår, ægtehårs hårdele samt naturligt hår.

Mød personalet i Toftild Aarhus

Laila Seiberg

Frisør

Jette Kristensen

Frisør

Maria Larsen

Frisør

Annie Brandt Høyer

Frisør