Hos Toftild er vi specialister i at hjælpe mennesker med at leve et liv fri for bekymringer om deres hår. Er du ramt af hårtab eller ekstremt tyndt hår? Så sætter vi en ære i at finde den løsning, du fortjener.

Med over 40 år i branchen, kan vi give dig den bedste vejledning om parykker og andre optimale hårløsninger, uanset om dit hårtab er helt eller delvist. Vi tilbyder markedets største udvalg af parykker og alternative hårløsninger. Vi har en helt naturlig ekspertise i at finde den rette løsning til dig – uanset hvem du er, og hvilket behov, du har. Ring til os, hvis du har brug for en smuk og naturlig paryk eller ønsker svar på dine spørgsmål.
 • Grinende kvinde med smuk brun paryk
 • Smilende kvinde med lys kortklippet paryk
 • Kvinde, der bærer en smuk kortklippet paryk i lyse farver med mørk bund
 • Kvinde med kortklippet paryk i lyse brune farver
 • Smilende kvinde iført lys grå paryk
 • Sådan ser en kort klippet paryk ud fra nakken
 • Smuk kvinde, der bærer en opsat lys paryk
 • Det er også muligt at opsætte en paryk, ønsker du at prøve paryk kan du booke en konsultation gratis
 • Kvinde med krøllet fiberparyk i brune farver
 • Kvinde med smuk krøllet paryk i lyse farver med mørk bund
 • Kvinde der bærer en page-klippet paryk i naturlige lyse farver
 • Smilende kvinde med brun korthårs paryk fra Toftild Alternativt Hår i Aalborg
 • Det er også muligt at opsætte parykker. Her ser du en finde med en smuk gråhårs paryk
 • Smilende kvinde der bærer en skulderlang paryk i grå nuancer og chitta pandebånd.
 • Kvinde med mørk grå paryk
 • Kvinde med smuk grå paryk, der har page frisure og pandehår
 • Kvinde med smuk paryk i brune nuancer

Markedets bedste udvalg af parykker

Hos Toftild kan du stort set få opfyldt alle ønsker til frisure og farve. Vi tilbyder alt fra maskinfremstillede parykker til håndlavede og skridsikre letvægtsparykker. Vi har parykker og delparykker til både kvinder og mænd fra flere internationale kollektioner. På den måde har vi været i stand til at forbedre livskvaliteten markant for utallige mænd og kvinder de sidste årtier.

Overvejer du om paryk er noget for dig? Så få en gratis E-mail konsultation hos Lise Toftild. Alt du skal gøre er, at sende os en mail med en beskrivelse af dit hårtab og om du har været tilset af en læge/hudlæge. Derudover vil vi bede dig sende et par billeder sammen med. Billederne bedes vise dit hårtab, så vi kan danne os et billede af, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig. Et fra hver side, et forfra og et fra toppen. Billederne slettes efter endt konsultation. Oplys gerne hvilken afdeling du ønsker at komme i; Aalborg, Aarhus eller Frederiksberg. Herefter vil Lise Toftild vende retur til dig med et bud på en mulig løsning, samt en tid hos en af vores frisører. OBS! Svartid på op til 7 hverdage.

Få gratis e-mail konsultation

Vælg dit nye hår i trygge omgivelser

Når du prøver paryk hos Toftild, foregår det i et privat prøverum sammen med en af vores specialfrisører. Her får du mulighed for at prøve forskellige parykker og evt. tørklæder, hvis du ønsker et supplement til parykken.

Vi afsætter god tid til dit besøg, og du er naturligvis velkommen til at tage én med, som kan støtte dig i valget.

Få din paryk med det samme

Vi har et stort udvalg, og det betyder, at du som regel kan få din paryk med hjem samme dag, du besøger os. Vi importerer det bedste fra store udenlandske kollektioner. Hos Toftild finder du parykker i alle tænkelige variationer, kvaliteter og prisklasser. Parykker med fiberhår koster fra kr. 3.500, mens parykker med ægte hår koster fra kr. 6.500,-. De mange parykker findes i forskellige farver, længder og frisurer, der tilklippes og tilpasses, så parykken passer præcis til dig.

Tilskud til paryk

Hvis du har et sygdomsbetinget hårtab. fx. alopecia, ar efter operation eller strålebehandling, så kan du søge kommunen om økonomisk støtte. Hvis du skal have paryk i forbindelse med et kemoforløb, får du et fast tilskud fra regionen.

Læs mere om tilskud

Specialfremstillet paryk

Hos Toftild er du sikker på, at få et produkter der passer til lige netop dig. Vi lægger vægt på individuelle løsninger, hvori kvaliteten altid er høj. Derfor tilbyder vi også specialfremstillede parykker, toupeer og hårdele. Vores speciallavede hårløsninger designes individuelt efter mål og afstøbning, så hårdelens form, farve og frisure er fremstillet præcis til dig. Vi kalder konceptet Hår for Livet®.

Denne løsning er optimal for dig, der har hovedmål der afviger fra standardmålene. Herved opnår du en høj bærekomfort og kvalitet, som er tilpasset netop dine behov og ønsker. Parykken kan fremstilles som helparyk, toupé eller mindre hårdel – alt efter omfanget af dit hårtab. Hos Toftild møder du et team af specialuddannede frisører, der har en faglig og professionel tilgang til det at fremstille unikke og individuelle parykker. 

Hår for Livet