Hos Toftild er vi specialister i at hjælpe mennesker med at leve et liv fri for bekymringer om deres hår. Er du ramt af hårtab eller ekstremt tyndt hår? Så sætter vi en ære i at finde den løsning, du fortjener.

Med over 40 år i branchen, kan vi give dig den bedste vejledning om parykker og andre optimale hårløsninger, uanset om dit hårtab er helt eller delvist. Vi tilbyder markedets største udvalg af parykker og alternative hårløsninger. Vi har en helt naturlig ekspertise i at finde den rette løsning til dig – uanset hvem du er, og hvilket behov, du har. Ring til os, hvis du har brug for en smuk og naturlig paryk eller ønsker svar på dine spørgsmål.

Markedets bedste udvalg af parykker

Hos Toftild kan du stort set få opfyldt alle ønsker til frisure og farve. Vi tilbyder alt fra maskinfremstillede parykker til håndlavede og skridsikre letvægtsparykker. Vi har parykker og delparykker til både kvinder og mænd fra flere internationale kollektioner. På den måde har vi været i stand til at forbedre livskvaliteten markant for utallige mænd og kvinder de sidste årtier.

Har du lyst til at høre, hvad vi kan gøre for dig? Så book en tid hos en af vores specialuddannede frisører, som giver dig personlig vejledning om parykker, der tager udgangspunkt i din situation. Den første konsultation er gratis og uforpligtende.

Book tid

Vælg dit nye hår i trygge omgivelser

Når du prøver paryk hos Toftild, foregår det i et privat prøverum sammen med en af vores specialfrisører. Her får du mulighed for at prøve forskellige parykker og evt. tørklæder, hvis du ønsker et supplement til parykken.

Vi afsætter god tid til dit besøg, og du er naturligvis velkommen til at tage én med, som kan støtte dig i valget.

Få din paryk med det samme

Vi har et stort udvalg, og det betyder, at du som regel kan få din paryk med hjem samme dag, du besøger os. Vi importerer det bedste fra store udenlandske kollektioner. Hos Toftild finder du parykker i alle tænkelige variationer, kvaliteter og prisklasser. Parykker med fiberhår koster fra kr. 3.500, mens parykker med ægte hår koster fra kr. 6.500,-. De mange parykker findes i forskellige farver, længder og frisurer, der tilklippes og tilpasses, så parykken passer præcis til dig.

Tilskud til paryk

Hvis du har et sygdomsbetinget hårtab. fx. alopecia, ar efter operation eller strålebehandling, så kan du søge kommunen for økonomisk støtte.

Læs mere om tilskud

Specialfremstillet paryk

Hos Toftild er du sikker på, at få et produkter der passer til lige netop dig. Vi lægger vægt på individuelle løsninger, hvori kvaliteten altid er høj. Derfor tilbyder vi også specialfremstillede parykker, toupeer og hårdele. Vores speciallavede hårløsninger designes individuelt efter mål og afstøbning, så hårdelens form, farve og frisure er fremstillet præcis til dig. Vi kalder konceptet Hår for Livet®.

Denne løsninger er optimal for dig, der har hovedmål der afviger fra standardmålene. Herved opnår du en høj bærekomfort og kvalitet, som er tilpasset netop din behov og ønsker. Parykken kan fremstilles som helparyk, toupé eller mindre hårdel – alt efter omfanget af dit hårtab. Hos Toftild møder du et team af specialuddannede frisører, der har en faglig og professionel tilgang til det at fremstille unikke og individuelle parykker. 

Hår for Livet

Følg os på Instagram

@toftildharforlivet #toftildalternativthår #toftildhårforlivet