Hos Toftild finder du et stort udvalg af hovedbeklædning som for eksempel turbans og tørklæder til hårtab. Tørklæderne kan naturligvis også sagtens bæres af kvinder med hår – de er så smukke og udført i nogle af de blødeste materialer, der findes. Det giver dig en optimal følelse af velvære baseret på moderne og stilfulde design. Gå på opdagelse i vores sortiment af flotte accessories, hvis du har lyst til at forkæle dig selv med nogle af de bedste tørklæder til hårtab.

Turbans til hårtab

Tørklæder til kræftramte kvinder

Hovedbunden kan være ret følsom ifm. kemobehandling, og det er derfor vigtigt at beskytte den. Det kan også føles meget bart uden hår, men for nogen vil en paryk ikke føles naturlig, hvorfor vi har et bredt udvalg af smukke hovedbeklædninger.

Vælg mellem smukke tørklæder, bløde turbans, hyggehuer, lune nathuer, kasketter og huer til hårtab. Hos Toftild finder du et stort udvalg af hovedbeklædning til hårtab fra danske Christine Headwear. Kig forbi Toftild i Aalborg, Aarhus eller København, hvor du kan prøve tørklæderne, og vi kan vejlede dig i at vælge den rigtige hovedbeklædning. Eller sæt dig godt til rette og køb tørklæder til hårtab direkte her på siden – vi leverer direkte til døren.

Kataloger

Find inspiration i vores kataloger med hovedbeklædning

Hovedbeklædning til kvinder med hårtab

Har du mistet håret efter kemobehandling, en operation eller pga. alopecia? Så er det en rigtigt god idé at passe særligt godt på din hovedbund. For dit hoved, der kan være særligt udsat for kulde og solens stråler, har brug for det ekstra lag beskyttelse, når du færdes i det fri til hverdag. Toftild har udvalgt den bedste hovedbeklædning til dig i stilfuldt dansk design fra Christine Headwear, der har specialiseret sig i moderigtige tørklæder og turbans til kvinder med hårtab – men som også har vakt stor interesse hos den øvrige del af befolkningen. Alle tørklæder fra Christine Headwear er CE-mærkede og godkendt som medicinsk udstyr.

Tørklæderne er alle designet med den ultimative komfort for øje. Det betyder, at hvert enkelt tørklæde er fremstillet i et let og yderst åndbart materiale, der giver dig en behagelig fornemmelse af frihed. Og der er også masser af frihed til at vælge den stil, der passer dig bedst. For udvalget af tørklæder og huer fra Christine Headwear er meget omfattende og kommer i et væld af forskellige farver, design og mønstre.

Køb tørklæder på rekvisition

Vidste du, at du kan købe hovedbeklædning på rekvisition, hvis du har en bevilling? I 2023 er tilskuddet til hovedbeklædning på 1.523 kr. Overskrider du beløbet, betaler du blot selv differencen.