Lige siden slutningen af 1970’erne har der været gang i vores voksende specialisthus på Budolfi Plads i hjertet af Aalborg. Dengang hed forretningen Toftilds Toupé og Paryk Atelier – og i dag har butikken udviklet sig til at være en af de førende eksperter i landet, når det kommer til alternativt hår. De fleste aalborgensere ved godt, hvor de skal gå hen, hvis de mangler en paryk i Aalborg – men i dag har forretningen også afdelinger i Aarhus og København.

Den centrale paryk-specialist i Aalborg

Toftild-afdelingen i Aalborg er stadig landets største. Her er der skabt et trygt miljø af venlighed, omsorg og kompetence, som vi er anerkendt for hos mange af de kunder, vi har haft i vores kyndige hænder gennem de sidste fire årtier. I dag fungerer forretningen som et videnscenter for alt, hvad der har med parykker og andre former for alternativt hår at gøre. Alle vores specialister er uddannede frisører gennem den officielle uddannelse og har derefter gennemgået en uddannelse i alternativt hår hos Toftild – og derudover har de hjertet på et helt særligt sted.

For det kræver et helt specielt menneskesyn at være parykspecialist. Det fordrer, at man har et inderligt ønske om at ville hjælpe andre. Og det er vi mere end glade for, at vi har formået at gøre gennem alle de år.

Private behandlerrum

Når du har en tid ved en af vores alternative frisørere, foregår det i trygge omgivelser i et privat behandlerrum.

Ved dit første besøg, vil du sammen med frisøren snakke om hvilke løsninger der findes og sammen finder i frem til den bedste løsning til netop dig.

Hvert besøg foregår i de private behandlerrum. Og er man ikke meget for at se sig selv uden hår på hovedet, har vi mulighed for at dække spejlet med et rullegardin.

Vores private behandlerrum i Toftild Aalborg.
Smukke farverige tørklæder hos Toftild Aalborg

Turbans og hårpleje

I butikken har vi et stort udvalg af turbans, tørklæder og solhatte. Vi har et prøverum, hvor du i ro og fred kan prøve hovedbeklædningen.

Derudover har vi også et stort udvalg af hårpleje til alle hårtyper - fiberhår, ægtehårs hårdele samt naturligt hår.

Toftilds maskot

Hos Toftild Aalborg kan du møde lille Carla, der er en fast del af personalegruppen. Hun er meget social og elsker at blive nusset.

Carla, maskot hos Toftild Aalborg

Mød personalet i Toftild aalborg

Claus Toftild

Direktør og frisør

claus@toftild.com

Lise Toftild

Adm. direktør

lise@toftild.com

Christian Toftild

Direktionsassistent

christian@toftild.com

Tanja Nygaard

Frisør

Mathilde Kjeldsen

Frisør

Anne Stjerneby

Frisør

SIGNE YDERSTRÆDE RUMP

Frisør

ANA MARIA RUSPOP

Facility Manager

Tine Holst Pedersen

Digital Marketing Manager

tine@toftild.com

Jenni Gulbæk

SoMe Manager

jenni@toftild.com

Rikke Skytte

Marketing Koordinator

rikke@toftild.com

Celine Skytte Andreasen

Håralf

Henriette Lønstrup

henriette@toftild.com