Toftild har eksisteret i mere end 40 år og har specialiseret sig inden for integrerede hårløsninger. I dag tilbyder vi de bedste produkter og monteringsmetoder på markedet. Her har vi så mange forskellige parykker at vælge mellem, at vi er sikre på, at vi også har den helt perfekte herreparyk til dig. Desuden har vi en stor egenproduktion af specialprodukter efter individuelle mål. I alle vores afdelinger vil du opleve, at en paryk ikke bare er en paryk – men et topmoderne og professionelt produkt, der er tilpasset dit hår, din hovedform, din unikke personlighed og det maskuline udtryk, du ønsker at udstråle.

Herre parykker skaber et naturligt maskulint look

I dag er det, ved hjælp af moderne teknologi, muligt for dig at få en paryk, som ser 100% naturlig ud – og endda med det look, som passer lige nøjagtig til dig. For hos Toftild er vi de førende specialister i parykker til mænd og har et specialuddannet personale, som altid er klar til at hjælpe dig med at gøre dig tilfreds og tilpas med dit hår igen.

Få en gratis og uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Send en mail til lise@toftild.com hvor du fortæller lidt om dit hårtab. Vi vil meget gerne have at du sender os 4 billeder - et fra hver side, et fra fronten og et fra oven. Disse bruges til at vurdere dit hårtabsmønster og evaluere hvilken løsning der er relevant for dig. Bare rolig, vi sletter billederne igen efter endt evaluering. Efter e-mail konsultation vil du få tilbudt en tid til at komme ind til en frisør og en yderligere snak. Denne tid kan du ikke selv booke. OBS! Der er en svartid på op til 7 hverdage.

Få gratis konsultation

Herreparyk vs. toupé

Der er faktisk ikke så mange mænd der bruger en helparyk nu om dage, da de fleste taber håret i tindingerne, på toppen eller får en måne. Dette kan snildt afhjælpes med en toupé. Dem der får en herreparyk, får den ofte speciallavet via vores koncept Hår for livet.

Vores toupéer er enormt naturtro, og det kan derfor ikke ses at du har en toupé på. Så har du stadig en god mængde hår i siderne, vil vi ikke anbefale dig en paryk, men derimod en toupé.

Læs om toupé