Toftild tilbyder markedets mest naturtro og moderne hårløsning til mænd med uønsket hårtab. Hår for Livet® by Toftild toupé til mænd er det tætteste, du kommer på at have dit eget hår. Det er nemt og smertefrit, og så tager det kun to timer at give dig mere hår og livskvalitet. Toupeen bliver limet eller tapet fast på hovedet, og blender naturligt ind med dit eget hår. 

Fra tabu til trend

Håret spiller en vigtig hovedrolle for mange af os. Ønsker du mere hår på hovedet, en hurtig og holdbar løsning uden kostbar kirurgi? Vi laver hår, der er naturligt og som sidder fast 24/7. Ikke noget med at tage håret af og på. Det hører fortiden til. Er du blevet mødt med holdningen om, at du bare kan barbere det resterende hår af, hvis hårpragten falder? Savner du et reelt alternativ? Hos os har du faktisk et valg. 

Kontakt os for at høre, hvad vi kan gøre for at hjælpe dig. Vi har en gratis e-mail konsultation, hvor Lise Toftild præsenterer hvilke løsninger der vil passe dig. Vi vil meget gerne have at du vedhæfter 4 billeder - et fra hver side, et af fronten og et fra oven. Disse bruges til at vurdere dit hårtab og evaluere hvilken løsning der er relevant for dig. Bare rolig, vi sletter billederne igen efter endt evaluering. Efter e-mail konsultation, vil du få tilbudt en fysisk konsultation, hvor du kommer ind til en frisør og ser løsningerne. Denne tid kan du ikke selv booke. Grundet rigtig mange henvendelser, kan du forvente en svartid på op til 7 hverdage.

Få gratis e-mail konsultation

Se Dennis' forvandling

Hår for Livet by Toftild®

Ønsker du en mere permanent løsning, anbefaler vi Hår for livet by Toftild® – et professionelt hårsystem, hvor en toupé med ægte hår monteres med medicinsk hudlim. Det betyder, at håret sidder fast 24/7. Du kan sove, bade og være fysisk aktiv med dit nye hår – helt uden bekymringer. Håret tages kun af i forbindelse med det månedlige frisørbesøg hos Toftild. Vi tilpasser toupéen til dig og klipper den frisure, du ønsker.

Besøget tager kun to timer, og foregår i et privat behandlerrum sammen med en af vores specialfrisører.

Læs om Hår for livet

Fleksibel hårløsning, naturligt look

Vi laver hårløsninger til ethvert behov. Vi har et stort udvalg af standardtoupéer i mere end 60 farver. Mange af Toftilds kunder vælger en standardtoupé, der tilpasses individuelt. Andre foretrækker en specialfremstillet løsning, hvor hårdelen designes efter personlige mål og derfor har perfekt pasform. Størstedelen af vores toupéer er i ægte hår, men vi har også mulighed for at blande ægte hår og fiberhår – alt efter krav til slidstyrke og holdbarhed.

  • Før- og efterbillede af en ung herre med toupe fra Toftild
  • Ung herre, som har fået toupe fra Toftild Aalborg
  • Før- og efterbilleder af herretoupe fra Toftild Aalborg
  • Herre med toupe fra Toftild Alternativt Hår Aalborg
  • Før og efter billede af en mand med Toftild Hår for livet toupé.
  • Før- og efter billeder af en herre der har fået påsat toupe fra Toftild Alternativt Hår
  • Før- og efter billeder med toupe fra Toftild Aalborg
  • Ung herre med toupe fra Toftild Alternativt Hår

Få en gratis e-mail konsultation

Hårtab hos mænd er oftest genetisk betinget og kan tage fart allerede i 20'erne med høje tindinger, udtynding af hårpragten og begyndende måne. Du kan kigge på mændene i din familie og få en idé om, hvordan din hårpragt udvikler sig.

Vi ved, at der kan være mange overvejelser og spørgsmål, inden man tager beslutningen om at lade sig behandle for hårtab. Derfor tilbyder vi en gratis og uforpligtende e-mail konsultation, hvor vi oplyser alt det væsentlige om vores hårløsninger. Vi vurderer dit hårtab, og sammen finder vi ud af, hvilken løsning, der er den rigtige for dig. Vi vil meget gerne have at du sender en mail til Lise Toftild, hvor du beskriver dit hårtab samt om du har modtaget nogle former for behandling. Skriv også gerne hvilken afdeling du ønsker en hårkonsultation i. Vedhæft gerne 4 billeder - et fra hver side, et af fronten og et fra oven. Disse billeder bruges til at vurdere dit hårtab og evaluere hvilken løsning der er relevant for dig. Bare rolig, vi sletter billederne igen efter endt evaluering. Grundet mange henvendelser, må du forvente en svartid på op til 7 hverdage.

Få gratis e-mail konsultation