En hair topper, også kendt som dame toupé, er en type paryk, der er designet til at dække et specifikt område af hovedet. Det kan være en god løsning for kvinder med tyndt eller fint hår, der ønsker at tilføje mere volumen og fylde til deres frisure. Det kan også være en optimal løsning for kvinder med hårtab, hvor hovedbunden er blevet meget synlig, men en helparyk er for meget. 

En hair topper monteres ovenpå dit eget hår og fastgøres med clips. På den både er det en meget fleksibel løsning, der samtidig sidder godt fast. Det er derfor også vigtigt at vælge en hair topper i samme farve som dit eget hår, så den blender naturligt i med dit hår. Hair toppere i ægte hår kan farves, således det er præcis samme farve.

Med den rigtige hair topper kan du opnå en mere selvsikker og tilfredsstillende frisure, der passer til din personlige stil.

Herunder ses et eksempel på en tyndhåret kvinde, hvor du kan se hende med og uden en hair topper. Det er tydeligt at se forskellen.

Få en faglig hårkonsultation

Synes du at dit hårtab er blevet så stort, at du har behov for en hair topper eller en paryk? Så kan Lise Toftild tilbyde dig en gratis E-mail konsultation, hvor hun vurderer dit hårtab og kommer med en vurdering af mulige løsninger. Alt det kræver er, at du sender en mail til lise@toftild.com, hvor du kort beskriver dit hårtab, om du har været tilset af læge/hudlæge samt hvilken afdeling du godt kunne tænke dig at komme til. Sammen med, vil vi gerne bede dig sende nogle billeder af dit hårtab. Gerne et fra hver side, forfra og et fra oven. Bare rolig, billederne slettes iht. GDPR efter endt evaluering. Når Lise har foretaget sin vurdering vender hun retur med mulige løsninger, og evt. tider hvor du kan komme ind til en personlig snak med en frisør. En konsultation i salonnen koster 350 kr. OBS! svartiden er op til 7 hverdage.

Få gratis e-mail konsultation

Kært hår har mange navne

Når et produkt er populært og virkelig har vist sin berettigelse, så opstår der typisk mange betegnelser for det. Det er også tilfældet med hair toppere, som vi hos Toftild primært har valgt at kalde produktet her. For det er i virkeligheden det, det er. En forøgelse af volumen i toppen af dit hår. Til daglig og når vi fx kommunikerer med kommuner om tilskud, kalder vi produktet for en dametoupe eller en toupe til kvinder. I virkeligheden er en top extension eller en toupe til kvinder, en hårintegration, fordi det er det, produktet gør for dig. Det er lidt ekstra hår der integreres med dit eget hår, så du får mere volumen og fylde.

På engelsk kaldes produktet oftest for en ”topper”. Men uanset hvad vi vælger at kalde det, er en hair topper et af Toftilds mest populære produkter. Fordi det er let at gå til, og fordi der skal så lidt til at gøre en stor forskel.

Sådan ser en top extensions ud, når man ser bunden. En hair topper clipses på og kan give dig mere fylde. Se udvalget i Toftild Aalborg, Aarhus og København.

Hair toppere

Fleksibel og enkel løsning

Toppere til hårintegration er fremstillet som et net med hår, der fastgøres i og integreres med dit eget hår. Hair toppene findes i mange forskellige størrelser, længder og med forskellig hårtætheder.

Hair toppen sættes fast med clips, så du nemt kan tage den af og på. En særdeles fleksibel løsning.

Hair topperne findes både i 100% ægte hår eller kunstfiber. De tilpasses individuelt og kan let justeres, hvis behovet ændrer sig.

Lider du af Hårtab?

Så let får du volumen igen

Undersøgelser viser, at helt op mod 50% af alle kvinder oplever et øget hårtab, inden de fylder 50 år. Hos 10-15% vil hårtabet være betydeligt.

Nogle kvinder oplever kraftig udtynding af håret - enten som hårtab, der umiddelbart kan sammenlignes med det mandlige, hormonelle hårtab koncentreret omkring issen, eller som kraftig udtynding af hele håret.

Hårtab kan opleves som et stort kosmetisk problem. Her kan vi hjælpe med at få din volumen igen, ved at anvende en top extension i din eksakte hårfarve. Det diskrete design gør, at man ikke kan se du har en top extension på.

Hair topper