Hair toppere er den optimale løsning til kvinder med meget tyndt hår, som ønsker den naturlige volumen tilbage. Hair toppere henvender sig til kvinder, som ønsker at anvende sit eget, naturlige hår i kombination med en teknisk hårløsning, dvs. en hårintegration. Herunder ses et eksempel på en tyndhåret kvinde, hvor du kan se med og uden en hair topper. Det er tydeligt at se forskellen.

Kært hår har mange navne

Når et produkt er populært og virkelig har vist sin berettigelse, så opstår der typisk mange betegnelser for det. Det er også tilfældet med hair toppere, som vi hos Toftild primært har valgt at kalde produktet her. For det er i virkeligheden det, det er. En forøgelse af volumen i toppen af dit hår. Til daglig og når vi fx kommunikerer med kommuner om tilskud, kalder vi produktet for en dametoupe eller en toupe til kvinder. I virkeligheden er en top extension eller en toupe til kvinder, en hårintegration, fordi det er det, produktet gør for dig. Det er lidt ekstra hår der integreres med dit eget hår, så du får mere volumen og fylde.

På engelsk kaldes produktet oftest for en ”topper”. Men uanset hvad vi vælger at kalde det, er en hair topper et af Toftilds mest populære produkter. Fordi det er let at gå til, og fordi der skal så lidt til at gøre en stor forskel.

Sådan ser en top extensions ud, når man ser bunden. En hair topper clipses på og kan give dig mere fylde. Se udvalget i Toftild Aalborg, Aarhus og København.

Hair toppere

Fleksibel og enkel løsning

Toppere til hårintegration er fremstillet som et net med hår, der fastgøres i og integreres med dit eget hår. Hair toppene findes i mange forskellige størrelser, længder og med forskellig hårtætheder.

Hair toppen sættes fast med clips, så du nemt kan tage den af og på. En særdeles fleksibel løsning.

Hair topperne findes både i 100% ægte hår eller kunstfiber. De tilpasses individuelt og kan let justeres, hvis behovet ændrer sig.

Lider du af Hårtab?

Så let får du volumen igen

Undersøgelser viser, at helt op mod 50% af alle kvinder oplever et øget hårtab, inden de fylder 50 år. Hos 10-15% vil hårtabet være betydeligt.

Nogle kvinder oplever kraftig udtynding af håret - enten som hårtab, der umiddelbart kan sammenlignes med det mandlige, hormonelle hårtab koncentreret omkring issen, eller som kraftig udtynding af hele håret.

Hårtab kan opleves som et stort kosmetisk problem. Her kan vi hjælpe med at få din volumen igen, ved at anvende en top extension i din eksakte hårfarve. Det diskrete design gør, at man ikke kan se du har en top extension på.

Hårtab kommer i mange former, hos Toftild Alternativt Hår kan vi hjælpe dig. Book tid til gratis konsultation i forbindelse med hårtab.

Følg os på Instagram

@toftildharforlivet #toftildalternativthår #toftildhårforlivet