Hår for Livet by Toftild® kan anvendes af både mænd og kvinder i alle aldre. Hårdelen er fremstillet i 100% ægte hår på enten en fin netbund eller foliebund. Hår for Livet by Toftild® kan fremstilles som helparyk, toupé eller hårdel - alt efter behov, men princippet er det samme. Er der tale om en helparyk eller større skaldet område, laver vi en fast afstøbning af din hovedform og fremstiller parykken eller hårdelen individuelt til dig. Dermed er du sikret 100% optimal pasform.

Fleksibel hårløsning tilpasset dit behov

Hår for Livet by Toftild® er et fleksibelt hårsystem, hvor du kun betaler for de antal hårdele og frisørbesøg, som du har behov for. Håret sidder fast på hovedbunden i en periode af gangen, typisk 4 uger. Herefter tages håret af, renses, sættes på igen og styles. Med Hår for Livet by Toftild® kan du sove med dit hår, svømme, dyrke sport og andre fysisk krævende aktiviteter. Det eneste tidspunkt, du ikke har hår på er, når du er til det månedlige besøg hos Toftild - eller en af vores Hår for Livet forhandlere.

Hår for livet toupé

Med en Hår for Livet toupé, får du en toupé i højeste kvalitet i ægte hår. Toupéen bliver tilpasset, så den sidder perfekt på dit hoved og blender ind med dit eget hår. Fås med netbund eller foliebund, alt efter hvilket behov du har, og om du ønsker den limet eller tapet. Det er en beslutning der bliver taget sammen med frisøren, ud fra dit aktivitetsniveau samt livsstil.

Hår for livet Paryk

Når vi snakker Hår for Livet parykker, bliver der som oftest lavet en afstøbning af dit hoved, som parykken bliver fremstillet efter. Det sikre dig en optimal pasform. Parykken bliver enten limet eller tapet fast. Det er en beslutning der bliver taget i samarbejde med frisøren. Det afhænger af dit aktivitetsniveau og din livsstil.

Tilskud til paryk og dame toupeer

Hvis dit hårtab er sygdomsrelateret, fx alopecia eller lupus, eller du har fået en udredning ved læge/hudlæge, så kan du søge tilskud til dit hår ved kommunen. Hos Toftild kan du få vejledning i at søge økonomisk tilskud til din paryk. Vi har et rigtig godt samarbejde med kommuner landet over.

Læs mere om tilskud

Frit leverandørvalg

Husk at du altid frit kan vælge, hvor du ønsker at købe din paryk - uanset hvilken leverandør din kommune har indgået aftale med. Tilskuddet følger dig, og det betyder, at du kan vælge Toftild, selvom der står en anden leverandør på din bevilling.