Vi påsætter extensions fra Hairtalk, da de er blandt markedets bedste. Når du skal have påsat extensions er det af vores specialuddannede frisører, der blandt andet har taget Hairtalks kurser i extensions. Dette gør vi for at sikre, at vi altid er opdaterede og kan påsætte dine nye extensions på den helt rigtige måde.

Langt de fleste kan få extensions, og så er det alligevel vigtigt at have bare en smule længde på sit eget hår. For at få en god overgang mellem dit eget hår og extensionhåret, er det vigtigt med minimum 10 cm’s længde.

En anden vigtig ting, når det er dit eget hår, og du ønsker at få extensions i det, er plejen af det. Det kræver pleje at gå med extensions, og er du slet ikke til det, skal du meget grundig overveje om hår extensions er noget for dig.

Holdbarhed på extensions

Holdbarhed på hårextensions kan variere alt efter den kvalitet af extensions du har valgt. Når der tales om holdbarhed, er det også vigtigt at tænke den daglige brug med i overvejelserne. Der er stor forskel på en der sidder på kontor og en der arbejder udenfor med hårdt slid hver dag.

Et af de punkter der er vigtige, er faktisk også hvad du gør ved dit hår ved sovetid, og hvor ofte du går det igennem for at undgå filtre, klotter og lignende, når det handler om extensions. 

Her vil det være godt at gå det igennem 1 gang om morgenen, og 1 gang om aftenen, for at holde det.

Når du har haft extensions i håret i 5-7 uger, er det vigtigt at få det rykket op, eller gennemgået igen, for at være sikker på, at det ikke slider på dit eget hår, eller at dit eget hår ikke slider på dine extensions.

Hos Toftild Alternativt Hår kan extensions måske løse dit hårtab. Book tid og få en uforpligtende samtale om dit hårtab.

Plejeprodukter til extensions

Plejeprodukter er en vigtig del af at vedligeholde sine extensions. Det er nemlig vigtigt at dine extensions får rigtig meget næring og fugt. Det er ikke dit eget hår, og når det ikke er det, får det ikke tilført de samme naturlige stoffer som olier mv.

En vigtig pointe at tage med, når det gælder plejeprodukter er det tørre klima vi har i norden. Det kan være med til at tørre håret hurtigere ud, hvilket igen beviser at behovet for plejeprodukter til dine extensions er vigtige.

Det er vigtigt at give dine extensions, de rigtige plejemidler. Her kan du både få shampoo, balsam, hårkur og silvershampoo, samt en masse andre lækre produkter. Herunder har vi samlet bestsellerne til hår extensions.

Extensions pleje og tilbehør