Hårdonation fra Pernille

Jeg havde den bedste oplevelse i jeres salon, i Aarhus, med Jette! Hun var så sød og dygtig, og udviste forståelse for min situation og de helt nye følelser jeg sad med. Jeg er blevet rigtig glad for min paryk, som hjælper til, at jeg helt kan glemme, at jeg er skaldet en gang imellem.

Jeg vil gerne dele med jer

At få kræft som 25-årig føles fuldstændig meningsløst for mig. Jeg havde en tillid til min krop og en tro på, at den var sund og rask. Men for at få min krop rask igen, skulle jeg have en kemoterapi som ville medføre, at jeg mistede alt mit hår. For mig virkede det helt åndssvagt at skulle smide alt mit hår i skraldespanden, og jeg tror det ville gøre ondt værre.

Så midt i al meningsløsheden virkede det bare rigtigt at donere mit hår, som pludselig var muligt, fordi jeg for to år siden valgte at stoppe med at farve det og gå tilbage til min egen hårfarve efter 10 år.

Så den morgen, 14 dage efter min første kemobehandling, da jeg begyndte at fælde helt vildt, tror jeg det var nemmere at klippe det hele af, fordi mit hår fik et nyt formål i stedet for at ende i skraldespanden.

Og så håber jeg selvfølgelig, at det kan hjælpe på andre måder 🙂 både som støttebeløb og som nyt hår til en som har brug for det.

← Tilbage til blog