Slut med høje tindinger og markant måne. På dette toupekursus hos Toftild for frisører får du en grundig oplæring i at skabe smart herrehår til de mænd, som ønsker sit hår tilbage - eller drømmer om mere hår. Du lærer at vælge korrekt farve, kvalitet og mondur på toupeen. Hvornår er kunden egnet til toupe? Du lærer at tilpasse og tilklippe toupeen korrekt, vi øver montering med hudlim og/eller tape, rens af toupe, lim- og tapetest på hud, pleje og vedligehold og ikke mindst vejledning af din kunde. Denne teknik er også velegnet til kvinder med mandligt hårtab. Der er max 4 deltagere per hold.

Pris

1 dagskursus kr. 7.000,- ekskl. moms. pr. person. Ønsker du at deltage med kollegaer, kan der laves en rabataftale. Kurset er inklusiv kursusmateriale, øvetoupé, morgenmad, frokost og kaffe med en pause på ca. en halv time. Du har mulighed for at tilkøbe en opstartspakke til en fordelagtig rabatpris, når du har deltaget i kurset.

Det Praktiske

Max 4 deltagere per hold
Tid: 9.00-16.00
Sted: Toftild, Budolfi Plads 9, 9000 Aalborg
Inkl. morgenmad, frokost og kaffe

• Kursusgebyr betales forud
• Inden kurserne fremsendes detaljeret kursusplan
• Du modtager et kursusdiplom efter endt kursus

Interesseret i kurset?

Skriv mail til info@parykker.dk eller ring til 98 10 32 11 med ønsket antal deltagere og hvilket kursus du ønsker at komme på.

Kursusbetingelser

Er du interesseret i et af vores Toftild Træning & Teknik-kurser? Så kan du læse vores kursusbetingelser her.

Læs betingelser