Hvilken paryktape skal jeg vælge?

Nogle bruger paryk uden bonding - andre foretrækker at bruge paryktape til at holde hårdelen på plads. Der findes forskellige typer bonding på markedet. Toftild har udvalgt en række produkter til bonding af paryk, toupe og hårdele, der imødekommer ethvert behov.

Daglig brug (1-5 dage)

Toftilds paryktape findes smal og bred udgave
Tapen er transparent og nærmest usynlig gennem hårdelen. Allergivenlig og blid mod huden. Velegnet til daglig brug. Lav klæbeevne.

Udvidet brug (1-2 uger)

Redliner
Redliner tapen efterlader kun ganske få taperester på hårdelen. Den lette afrensning gør tapen særlig populær. Medium klæbeevne.

Extensionstape
Superstick extensiontape er kendt for sin høje og hurtige klæbeevne. Et godt alternativ blandt de længerevarende taepeprodukter. Medium/høj klæbeevne.

Permanent brug (2-6 uger)

Lace front support
Særlig velegnet til hårdele med tylbunde og bunde, hvor der ikke er klæbeflader. Tapen har en mat overflade, der gør den næsten usynlig gennem hårdelen. Høj klæbeevne.

No shine
Denne tape er lavet på uhretan base, der gør tapen særlig fleksibel på huden. Mat overflade, der gør tapen næsten usynlig på hårdelen. Velegnet til fuld bonding.

Geo bond blå (findes i flere udgaver)
Stærkt klæbende tape. Meget fleksibel, hvilket gør den til vores mest populære tape. Velegnet til fuld bonding.

Ultra hold
Superklæbende tape med det længste og stærkeste hold. Kan sammenlignes med geobond.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker hjælp til at finde den mest egnede tape til dit behov. Hvis din hårdel ikke har en klæbeflade, som tapen kan hæfte på, er det muligt at indsy en klæbeflade - kontakt Toftild.

Afrenser

Inden parykken skal monteres på hovedet, skal hovedbunden affedtes. Det gælder både ved montering med lim og tape. Skal du have fjernet taperester fra enten hovedbunden eller på parykken, kan du anvende vores Rensevæske eller Multisolvent.

← Tilbage til blog