Sådan påsættes en toupé

Det er helt okay at være nysgerrig, det er vi faktisk også selv. Måske du læser med, for at forberede dig til din konsultation - Måske du læser med for at lære mere om, hvad vi også kan lave hos Toftild.

Du er velkommen, ligemeget hvad der bringer dig til.

Vi vil gerne fortælle hvordan vi påsætter en Toftild Hår for Livet® toupe. Den monteres med lim, for at give dig den optimale følelse af frihed og muligheden for at kunne vælge hverdagsaktiviteter til, uden at du skal tænke på din toupé. Vores fokus er altid at skabe en løsning, der passer lige til dig. Vi har fokus på individuelle løsninger, hvor du og dine behov er i fokus.

Vi har her beskrevet hvordan vi typisk påsætter en toupe.

  • Hovedbunden afrenses og gøres klar til montering af toupéen. Toupéerne findes med forskellig base – sammen finder vi den løsning, der passer bedst til dig.
  • Toupéen tilpasses individuelt, så integrationen med dit eget hår bliver optimal og 100% naturlig. Herefter påføres hudlim eller medicinsk tape – alt efter hvilken løsning, du ønsker.
  • Toupéen tilpasses omhyggeligt og monteres med medicinsk hudlim eller tape.
  • Toupéen tilklippes i den ønskede frisure og style.

Påsætning og service af toupé, hos Toftild, varer cirka to timer. Vores toupéer fremstilles på en meget fin og tynd base, så kanten ser helt naturlig ud.

Nedenfor kan du se en film lavet af Dennis Ertmann af hvordan en toupe monteres med lim.

Hår for Livet by Toftild® toupéløsning – det tætteste du kommer på at have dit eget hår. Kontakt os for at få det personlige udtryk, du ønsker. Vi glæder os til at hjælpe dig med at realisere dine drømme om mere hår.

 

Er du blevet interesseret?

Er du lidt tynd i toppen og ønsker du at vide mere om toupé, så send en mail til Lise Toftild. Her skal du kort beskrive dit hårtabsmønster, hvilken afdeling du evt. vil besøge, samt vedhæfte 4 billeder; et forfra, et fra hver side og et fra oven. Så vender Lise retur med hvilke løsninger vi tilbyder samt priser herpå. Svartiden kan være op til 7 hverdage.

← Tilbage til blog