Hvor hurtigt kan jeg få en paryk?

Hos Toftild kan vi hjælpe dig uanset hvad, der ligger bag dit hårtab. Ved hårtab i forbindelse med alopecia og kemobehandling arbejder vi typisk med standardparykker. Det er oftest muligt, at få en standardparyk med hjem, samme dag som du besøger os, hvis du har lyst. 

Hvad er en standardparyk?

En standardparyk er en paryk, der er produceret i et gennemsnit af de mest forekomne hovedmål, og varierer i størrelserne XS til XL, således passer de langt de fleste. Parykkerne er færdigproduceret i både forskellige farver, frisurer, styles og klipninger. Typisk kræver en standardparyk ganske få tilretninger - Vi tilpasser selvfølgelig din paryk, så den passer netop lige til dig. Oftest er det muligt at få parykken med hjem samme dag. Har vi ikke din størrelse eller farve på lager, så bestiller vi den selvfølgelig hjem til dig, med det samme.

Vil du gå på opdagelse i vores store udvalg af parykker, kan du finde inspiration i vores mange kataloger. Finder du noget du kan lide, så husk at notere navnet på modellen. Klik her, for at se vores kataloger.

Hvilken tid skal jeg booke?

Hos Toftild kan du prøve parykker i private og rolige omgivelser. Skal du booke tid i forbindelse med kemobehandling, skal du vælge tiden "Paryk ved Kemoterapi". Ønsker du at få en konsultation i forbindelse med alopecia eller grundet andet hårtab, skal du sende en e-mail til lise@toftild.com, hvor du kort beskriver dit hårtabsmønster. Derudover skal du vedhæfte billeder af dit hårtab; gerne et forfra, et fra hver side samt et fra oven. Billederne slettes efter endt evaluering ift. GDPR. Lise vender retur med hendes vurdering indenfor 5-7 hverdage.

← Tilbage til blog