Hvornår taber jeg mit hår efter kemo?

Når du skal modtage kemobehandling er forløbet individuelt tilrettelagt, så du får den bedste behandling. Derfor kan det være svært at sige, hvornår du mister dit hår. Det er nemlig ligeså individuelt, som din behandling. Hårtabet er altid bestemt af den behandling, der er tilrettelagt for dig. Vores erfaring er, at mange først mærker et hårtab efter deres anden kemobehandling, det er det vi oftest ser. Vi anbefaler, at du booker tid til at prøve paryk, efter din anden kemobehandling, da dit hår typisk vil være en smule tyndere der. Har du for kraftigt eller for meget hår, når du skal prøve paryk, kan det være svært at finde en, der sidder lige så godt, når du har tabt håret. Du kan med fordel sende billeder af dit eget hår, når du har booket en tid. På den måde kan vi finde et udvalg af parykker, der ligner dit eget hår. Du kan sende mailen til info@toftild.com - Husk at skrive navn og dato for din tid.

Mangler du gode råd og vejledning til hvordan du bestiller tid, plejer dit nye hår og meget mere - Så kan du klikke her, og læse mere.

Paryk eller tørklæder?

Det er altid en god ide at tage stilling til både paryk og hovedbeklædning tidligt i dit behandlingsforløb. Det oplever vi, kan give en smule ro blandt bekymringerne du kan opleve. Det kan være svært at vide om en paryk eller en turban er det rette for dig, uden at have prøvet det. Derfor vil du altid kunne prøve turbans, når du booker en tid i forbindelse med kemoterapi.

Ønsker du ikke en paryk? Så kan du, uden tidsbestilling, besøge en af vores saloner, i Aalborg, Aarhus eller på Frederiksberg, for at kigge på turbans og tørklæder. Du vil finde vores store udvalg af feminine, farverige turbans, der giver dig mulighed for at skabe din egen personlige stil.

← Tilbage til blog

Hovedbeklædning