Kan jeg sove, svømme og dyrke sport med en toupe?

Det er ikke et præcist svar, der gælder for alle og det skyldes, at svaret er lige så individuelt som din løsning er til dig. Når du solbader, er fysisk aktiv og sover med din toupe, er der et par ting du skal være ekstra opmærksom på. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre men lad os lige tale om, den ekstra pleje der er nødvendig og hvorfor det er nødvendigt.

Sommer og sol... Og toupe

Det er de færreste, der ikke elsker varme, solens stråler og swimmingpools. Faktisk er vi typisk så glade for det, at vi bruger så meget tid som muligt i solen, når den endelig er her.

Når du udsætter din hårdel for UV-stråler, er det vigtigt at bruge solbeskyttelse! Vi anbefaler altid, at du bruger hårprodukter med UVA- og UVB-beskyttelse for at beskytte dit hår mest muligt. På den måde beskytter du farven i din toupe og forlænger levetiden.

Kan jeg bade med min toupe?

Ja, det kan du!

Om din toupe er påsat med tape eller lim, har du fuld frihed til at tage dig en svømmetur. Du skal blot huske, at give den ekstra pleje. Når du bader i salt og klorvand har håret tendens til at filtre sammen. Det sker, fordi salt- og klorvand affedter, udtørrer og afbleger hårstråene. For at sikre, at du bevarer kvalitet og forlænger levetiden af din toupe, er det meget vigtigt, at den får ekstra pleje.

Vi anbefaler, at du plejer med Botea Color Protect Shampoo, Botea Color Protect Balsam og Botea Color Proct Spray. Disse produkter inderholder både UVA- og UVB-beskyttelse.

Med disse produkter får du både ekstra pleje og solbeskyttelse. Det er vigtigt, at du benytter dig af alle tre produkter for optimal pleje. Er din hårdel påsat med tape, som du selv kan servicere, kan det være en fordel at tage håret af når du solbader, for at skåne håret mest muligt. Vil du helst beholde håret på? Så anbefaler vi altid, at du vælger en kraftigere tape, der egner sig til at bruges i vand. Her anbefaler vi produkterne Extenda Bond Minis der er velegnet til net- og foliebunde, hvorimod Dou Tac Tape, der har samme klæbeevne, er lettere at få af din foliebund.

Det kan være en fordel altid at have kam eller hårbørste ved hånden når du bader og dyrker sport - Så går det ikke helt i hårknude.

Skal du på lang ferie og er din løsning limet på? Så kan vi tale om en tapeløsning, hvis du ønsker at tage håret af, under ferien. Det giver dig en større fleksibilitet, at du selv kan servicere - Så behøver du nemlig ikke se os lige så tit.

Træning med toupe

Dyrker du meget motion, deltager du i triatlon eller har du blot tendens til at svede meget fra hovedet - Så kan du sagtens bruge toupe fra Toftild. Når du kommer til konsultation hos Toftild, er det vigtigt at du fortæller os, hvilke behov du har. På den måde, har vi mulighed for, at finde en løsning der passer netop dine behov. Hvis du netop er meget aktiv er det vigtigt, at vi vælger de rette produkter, når vi påsætter din toupe. Servicerer du selv din hårdel, er det selvfølgelig også nødvendigt at du vælger den rette lim eller tape. Limens bindeevne påvirkes ved vand og sved, og det samme gør toupetape. Vi anbefaler blandt andet Extenda Bond Minis grundet dens stærke holdbarhed. Er din toupe påsat med lim, anbefaler vi at du bruger GhostBond XL da Limen er udviklet til at modstå ekstrem svedafgivelse.


Du kan sove trygt

For mange er det en frihed at have håret på om natten. Du sagtens sove med din toupe. Du skal dog være opmærksom på, at der vil forekomme slid af din hårdel, når hovedet gnider mod hovedpuden. Vi lærer en del af vores kunder, derfor ved vi også, at når man sover med sin toupe på, vil man typisk skulle bruge en toupe mere om året, end hvis man tog den af.

Det er vigtigt at huske, at vi hos Toftild leverer individuelle løsninger. Vi leverer et produkt, der passer netop lige til dig. Derfor vil det også være individuelt, hvor ofte du skal gå til service, skifte din tape og hvor tit du skal have nyt hår.

Dit hår er individuelt – Det er holdbarheden også.

← Tilbage til blog