Da jeg fandt den helt rigtige paryk til mig, var jeg lykkelig

Efter længere tids overvejelse, besluttede jeg mig for at prøve at gå med paryk. Til at starte med var jeg ikke meget for tanken. Men hvis jeg havde vidst, hvor skønt det rent faktisk er at have en paryk, så havde jeg gjort det noget før!

Jeg har alopecia og havde hørt fra flere med samme sygdom som mig, at Toftild var et godt sted, hvis man skal have paryk - og det er jeg i den grad enig i! Jeg blev meget glad, da jeg så det store udvalg af parykker, som Claus Toftild præsenterede mig for. En fantastisk følelse, at der var flere gode muligheder at vælge imellem. Det gjorde mig tryg, og jeg tænkte, at jeg nok skulle finde en, der ville falde i min smag - og det gjorde jeg!

Efter at jeg fandt den helt rigtige paryk til mig, har jeg været og er stadig meget glad for den. Parykken, som virkelig ligner naturligt hår, har gjort hverdagen nemmere, da jeg alt efter, hvad jeg lige føler for, kan tage den af og på. Det at man kan være skaldet, når man vil være skaldet, eller have hår, hvis man vil have hår, er bare så rart!

Jeg oplever faktisk, at der er SÅ mange fordele ved at være skaldet, eller ikke at have ligeså meget hår, som nogen andre har. Og jeg synes bestemt, det er vigtigt at huske på, at der altid vil være nogle positive ting ved det, man måske til at starte med, ikke lige følte, var det fedeste. Det budskab vil jeg gerne være med til at bringe videre, også til andre unge i sammen situation som mig.

Nanna Lind Kristensen, 15 år

Se også Nannas professionelle profil på Instagram: freestyle_linddd


Ønsker du hjælp til ufrivilligt hårtab?

Oplever du et kraftigt hårtab, der gør dig tyndhåret eller er du måske begyndt at opleve små bare pletter eller har du fået diagnosen alopecia? Så vil vi rigtig gerne tage en snak med dig omkring de løsninger vi kan tilbyde dig.

Book en gratis hårkonsultation her!
Alopecia - før og efter

Alopecia - ufrivilligt hårtab

Bliv klogere på alopecia. Hvad er det? Hvem rammes af alopecia og hvorfor? Hårtabet kan begynde pludseligt og typisk som pletskaldethed. Toftild har stor erfaring med løsninger til hårtab og hjælper både kvinder, mænd og børn.

Læs mere om Alopecia her!
← Tilbage til blog