Det startede på YouTube

Det hele startede, da jeg på YouTube så en video, hvor en fyr fik påsat en toupé. Jeg syntes, det så virkelig godt ud. Jeg tænkte, at det kunne man nok ikke få herhjemme, da videoen var fra en udenlandsk frisør. Jeg viste videoen til min mor, som sagde: "der må da være nogen i Danmark, som kan lave det samme?" Toftild dukkede op som de første, og jeg bookede en gratis konsultation.

Mit første besøg var grundigt og professionelt, og jeg fik en ny tid til selve påsætningen. Jeg holdt det ikke hemmeligt, at jeg skulle ind og have påsat hår, og jeg så frem til dagen med spænding.

Jeg havde en tid en tidlig morgen, og hele resten af dagen synes jeg, at det var noget af det bedste, der var sket for mig længe! For det første skraber toupéen flere år af min alder, og jeg opdagede hvor meget, det betyder at have hår på hovedet. Der sidder ret meget personlighed og selvtillid i hår og frisure, som man pludselig genfinder.


Med god vejledning, synes jeg ikke, at det er besværligt eller ekstra tidskrævende at have toupéen. Jeg er faktisk glad for at kunne bruge lidt tid og pleje på at få en lækker og fed frisure, så det blev hurtigt en del af dagligdagen. Jeg vænnede mig meget hurtigt til at have hår, og når jeg efterfølgende er inde og få efterset og plejet håret, er det meget uvant IKKE at have toupeen på i den korte tid, det tager for at få den renset, klippet sit eget hår, og få den på igen.

Det er faktisk stærkt vanedannende at bruge toupé

Det var vigtigt for mig, at det ikke skulle være besværligt. Og det er det på ingen måde. Jeg vasker og føntørrer håret hver dag, bruger både voks og andre produkter i håret, og det holder til min behandling. Det er bare blevet en del af min daglige pleje, og jeg nyder at have håret.

I dag er det blevet normalt at få lavet alt muligt kosmetisk og kirurgisk, så jeg har absolut ingen kvaler ved at bruge toupé. Jeg er helt ligeglad med, hvis andre kan se, at det er påsat hår, men man skal faktisk helt tæt på, for at kunne se det. Så for alle andre, som ikke ved noget, virker det helt naturligt.

Jeg bruger toupéen året rundt, og får den klippet efter mine ønsker, F.eks. kort hvis det er sommer, lidt længere om vinteren. Det er fantastisk, at man kan bestemme fra gang til gang, hvordan man vil havet håret klippet og sat.

Jeg anbefaler både produktet og servicen hos Toftild. Jeg har det sådan, at hvis du er i tvivl, så prøv det! Du er ikke bundet til noget, så hvis ikke det lige er dig, så er der ingen skade sket.

Men forbered dig på at elske det - friheden og selvtilliden ved at have hår er fantastisk!

Claus Norring
Selvstændig, toupebruger i mange år

Vil du også være med?

Ønsker du også at få vurderet om du er egnet til en af vores toupéløsninger, så send os en mail med 4 billeder; et fra hver side, et forfra og et fra oven. Så modtager du en tilbagemelding indenfor en uge.

← Tilbage til blog