Beslutningen om en toupe gjorde mig glad

I min familie taber mændene håret 🤷🏼‍♂️ det sker vist for mange.

For nogle år siden stod jeg så og overvejede, hvad jeg kunne gøre for at få bare lidt af det hår tilbage, jeg havde haft tidligere. Jeg begyndte at søge på nettet, for at se hvad jeg havde af muligheder. Shave det sidste hår af ? Investere i en hårtransplantation? Måske en toupe?

Ret hurtigt faldt jeg over toupeløsningen, som jeg syntes virkede spændende og så virkelig flot ud. Det var tydeligt, at Toftild virkelig har styr på det her, og de fremstod som dem med mest erfaring på området.

Jeg bestilte en tid, og da jeg sad i stolen, tænkte jeg faktisk, ”shit, gør jeg virkelig det her” 😳😊
Og sådan blev det! I dag er jeg sindssygt glad for, at jeg tog skridtet og valget. Jeg fik præcis den løsning, jeg søgte, og jeg fik mit gamle udseende tilbage.


Gennem de sidste år hvor jeg har haft denne løsning fra Toftild, har jeg været på solferier, dykkerferier, bjergbestigningsture osv. Jeg har gennem mit arbejde som fysioterapeut trænet dagligt, og håret har kunnet holde til det hele. Det er klart, at med en løsning som den jeg bruger, hvor man limer hårdelen på hovedet, er der selvfølgelig en smule arbejde ved at holde det. Især når man laver de ting jeg gør, og der er da også lidt ekstra arbejde om morgenen. Men det er rutiner, som hurtigt bliver en del af ens hverdag.

Er det et tabu ? Nej, sådan tror jeg faktisk ikke, folk ser på det længere. Jeg har kun fået positive kommentarer, og folk syntes, det er superfedt.

Jeg ser det ikke anderledes, end at kvinder får extensions i håret. Hvis man ikke vil dele med omverdenen, at man bruger toupe, så kan jeg fortælle, at Toftild er så dygtige til det med toupe, at omverdenen ikke kan se det. Det ser ud og føles i hverdagen så naturligt, som var det mit helt eget hår!

Helt klart en kæmpe anbefaling til toupe fra Toftild - de kan deres shit ! 👏🏽😍

Thomas Rasmussen, fysioterapeut, 38 år

← Tilbage til blog