Helles paryk gjorde godt for selvtilliden

Jeg har brugt paryk i ca. 10 år, da jeg desværre udviklede pletskaldethed efter min kræftsygdom. I flere år havde jeg god hjælp af “Hår for livet” anvendt som små hårdele, men da områderne med bare pletter hele tiden vekslede, valgte jeg at skifte til en hel paryk, hvilket jeg ikke har fortrudt.

Jeg synes dels det var praktisk, at jeg ikke hele tiden skulle sidde flere timer én gang om måneden til behandling, men det kosmetiske resultat blev også bedre. Jeg fik så mange positive kommentarer om mit nye hår, hvilket også gjorde noget rigtig godt for selvtilliden. Jeg bestemte mig til fra start, at jeg ville acceptere parykken som et hjælpemiddel, og fokusere på fordelene ved det at have paryk.

Jeg skulle ikke længere bruge tid om morgenen til at “blive stylet”, jeg kunne vælge nye frisurer og pludseligt gå fra kort til langt hår, hvilket jeg faktisk har gjort. Jeg bestemte mig også til at være åben omkring det, hvilket både har været godt for mig selv, men også hjulpet andre til at bryde det tabu, det stadig godt kan være at bruge paryk.

Jeg svømmer i havet med mit “badehår” (gammel paryk) og svømmer i svømmehal med badehætte uden paryk, og begge dele fungerer så fint for mig.

Det har i alle årene været meget rart for mig at være fast kunde hos Toftild, fordi jeg altid bliver mødt af topprofessionelle frisører. Og oven i købet har de hjertet på rette sted, hvilket jeg sætter SÅ stor pris på.

← Tilbage til blog