En toupé er ikke bare en toupé

Når du overvejer om du skal have mere hår, så er vi klar til at hjælpe dig. Hos Toftild ved vi, at hår ikke bare er hår. Det er en del af dig, din identitet og det kan have stor påvirkning på selvtilliden. Derfor ved vi også, hvor vigtigt det er, at levere løsninger der er individuelle - Så passer til netop dig.


Fra tabu til trend

Toftild startede for flere år siden hasthagget #FraTabuTilTrend. Det gjorde vi med et ønske og et håb om, at vi sammen kan gøre det frit at tale om alternative hårløsninger. Vi synes, at det er okay at tale om hår - Både hår man ikke har, hår man gerne vil have og hår man har fået. Det er nemlig flere valg end blot at klippe sig korthåret, når hårpragten bliver tynd. Vi forsøger fortsat at skubbe til tabuet. Det gør vi sammen, ved at dele historier og fortællinger om nogle af de mennesker, der vælger at bruge en alternativ løsning. I dag er der en anden åbenhed om det at bruge toupe - Når det er sagt, så er det helt okay, at man føler sig ramt af sit hårtab. Vi er klar til at hjælpe dig, når du er klar til det.

Oplev forskellen her

En individuel løsning til dig

Du har måske haft en toupe i tankerne flere gange, men ikke handlet på det. Måske fordi det er en toupe? Måske fordi det er en følsomt enme. En ting der er helt sikkert, når du vælger at få en toupé fra Toftild, så får du en løsning der passer lige til dig. Vi lytter til dine behov og laver en individuel løsning. Hos Toftild er det vigtigt at give dig muligheden for at gøre noget ved dit hårtab - Og det gør vi med glæde.

40 års erfaring med toupé

Hos Toftild har vi mere end 40 års erfaring med alternative hårløsninger. Vi er i kontinuerlig udvikling og udvikler ofte på løsninger. Vi har et bredt udvalg af løsninger, toupeer og farver. Hos os, er du sikker på at få en løsning der passer dine behov. Vi kan lave løsninger der holder lige fra fire uger til 12 måneder.

Ønsker du at få en vurdering af, om vi kan hjælpe dig med mere hår?

Så skal du igennem en gratis online-konsultation hos Lise Toftild. Beskriv kort dit hårtab og vedhæft 4 billeder af dig selv: et fra hver side, front og bagtil. Mailen skal sendes til lise@toftild.com. Lise vil vende tilbage indenfor en uge med en vurdering af mulige løsninger til netop dig.

Husk at dit hår er individuelt, det er holdbarheden også.

← Tilbage til blog