Fra os til Jer ❤

Sia på 8 år donerede sit hår, første gang, tilbage i februar 2020, hvor hun sammen med sin mor tog skridtet og fik massere af hår klippet af, så vi havde nok til donation. I 2022 kunne hun gøre det samme og med historier om at kunne hjælpe eksempelvis andre piger på hendes alder med at få hår, ja så måtte vi altså afsted igen.

D. 5/7-22 fik lillesøster Lua på 6 år endelig “lov til” også at blive korthåret som sin storesøster, og hun kunne derfor selv medbringe en pose med sine fine, røde naturlige lokker, til Toftild i Aarhus. Som mor er jeg stolt over mine piger, at de tør tage skridtet og klippe så meget hår af. Samtidig kan jeg være med til at fortælle om og lære dem, at ikke alle børn (eller voksne) er ligeså heldige omkring deres hår - og de fleste vælger det faktisk ikke selv. De har ofte en sygdom, som gør, at de ikke selv kan få hår. Vi så en skaldede pige på omkring 8 år på TV engang og det gjorde et indtryk på os alle at se det. Det handler for mig, som mor, om at lære mine børn at gøre en forskel og hjælpe, hvis man kan - Det her kan de forholde sig til og jeg er sikker på, at de vil gøre det igen en dag!

Endnu engang tak for det arbejde I gør - Selvfølgelig også for voksne, men især for små prinsesser som mine egne. Alle fortjener at føle sig smukke og for nogen, er hår på hovedet bare prikken over i’et, og det støtter vi op om!


← Tilbage til blog