Josefine Valentin om sin paryk

Toftild Alternativt Hår har ændret mit liv

Da jeg for 12 år siden gik ind ad døren til Toftilds salon i Aalborg for første gang anede jeg ikke, hvilken menneskelig udvikling, jeg havde i vente.

Jeg er fra naturens side udstyret med det fineste tynde hår, der knækker, straks det passerer øreflippen. Jeg har brugt extensions siden jeg var 16 år, hvilket med tiden ødelagde mit hår så meget, at jeg stod med store, skaldede pletter i min hovedbund. Det var ikke længere muligt for mig at benytte extensions, og jeg måtte tænke i alternativer. Det ledte mig til Toftild Aalborg, hvor jeg nu har været kunde i knap 12 år.

Hos Toftild får du en personlig og professionel behandling. De arbejder kreativt og tænker i løsninger. Jeg har endnu ikke forladt deres salon med andet end et stort smil på læben.

For mig ligger der en kæmpe portion identitet i hår. TAK til Toftild for at hjælpe til at mit ydre nu matcher mit indre. Jeg forestiller mig at være jeres kunde til evig tid ❤️

- Josefine Valentin


Se Josefine Valentins nyeste video om at bruge paryk.

Overvejer du også paryk?

Er du meget tyndhåret og ønsker du mere fylde til dit hår? Så kan vi tilbyde dig en gratis e-mail konsultation. Det indebærer at du sender os en mail med en beskrivelse af dit hårtab, samt vedhæfter et par billeder af dit hår. Så vil Lise Toftild tage et kig på det, og komme med hendes bedste anbefaling. Hvis du finder det mere interessant, kan en fysisk konsultation aftales med Lise. OBS: Svartiden kan være op til 7 hverdage.


Josefine Valentin præsenterer

Josefine har udviklet sin egen produktserie Valentin Beautyline, som bl.a. indeholder hårpleje og hudpleje. Se et udvalg herunder.

← Tilbage til blog