Hovedbeklædning til kræftramte kvinder

Hovedbeklædning har altid været kendt som et accessory i mange forskellige sammenhænge, og det er det også her. De mange tørklæder og turbans fra Christine Headwear, der først og fremmest er hovedbeklædning til kræftramte - rammer hovedet på sømmen.

Christine Headwears kollektion er først og fremmest bygget op om at være hovedbeklædning til kræftramte og deres designs er derfor udviklet i det dejligste materiale og det er behageligt at have på hovedet. De har også specielle modeller med en teknologi der altid holder hovedet på en konstant temperatur, 37°C, uanset om det er varmt eller koldt udenfor.

Hvilke typer hovedbeklædning findes der

Når du skal kigge på de forskellige typer af hovedbeklædning til kvinder, er der efterhånden et meget stort udvalg. Det største er fra Christine Headwear, der både har nathuer, underhuer til parykker, turbans i mange forskellige styles, kasketter og hatte.

I vores udvalg af hovedbeklædning har vi også fået Ghita Hatte og en lille kollektion fra Lido. Dette er med til at komplementere det øvrige udvalg vi har af hovedbeklædning og derfor kan du finde noget for enhver smag.


Udviklingen indenfor hovedbeklædning

Der sker meget inden for hovedbeklædning i disse år, og her ved Toftild følger vi meget tæt med i udviklingen. I vores 3 afdelinger i Aalborg, Aarhus og København, har vi mulighed for at følge salget på nærmeste hold og kan derfor hele tiden se hvad det er du blandt andet efterspørger.

Samtidig har vi webshoppen, som også er med til at fortælle os hvilke modeller af hovedbeklædning, der hvert år er blandt de populære. Dette er selvfølgelig noget vi sammen med Christine Headwear bruger til at udvikle den hovedbeklædning der kommer fremadrettet.

Hvorfor vælger mange hovedbeklædning?

Der kan være mange grunde til at vælge hovedbeklædning, og her kommer nogle af de ting vi hører i vores samtaler med vores kunder.

For en del, er det godt at have en turban eller et tørklæde når de bare skal være hjemme, og ikke ønsker at tage paryk på. Bare det at have noget på hovedet, der kan være med til at fjerne tankerne om en evt. sygdom kan være en hjælp i en til tider svær periode i livet.

For andre er det vigtigt at have en kombination af både paryk og tørklæde, så de kan mixe det mere op som de ønsker det. Det kan være at det på bestemte dage passer bedre med hovedbeklædning og andre dage er det håret, der skal være sat mv.

Vi har også kunder, der ikke ønsker at få paryk, og derfor vælger hovedbeklædning til at beskytte hovedet. Diversiteten i hvorfor der vælges hovedbeklædning er stor, og derfor er der ikke et entydigt svar på hvorfor der vælges hovedbeklædning.

Kræftramte kvinder og hovedbeklædning

Vi ved hvor hård en periode det kan være, at være kræftramt og vi har det tæt på livet hver eneste dag. Vores specialuddannede frisører tager sig derfor også god til dig, og der er som regel også tid nok til at gennemgå de muligheder for hovedbeklædning til kræftramte vi har.

Der kan være meget forskellige ønsker fra person til person. Det kan være alt lige fra det ensfarvede klassiske som passer til den tøjstil der haves, til at være noget med pangfarver som der også findes. Her kommer hovedbeklædningen fra vores forskellige leverandører til sin fulde ret, så der er noget for alle at vælge blandt.

Når du får en tid ved Toftild er der sat 1½ time af, hvor der også er mulighed for at gennemgå hovedbeklædningen hvis det ønskes. Vil du forberede dig ekstra godt, har du altid mulighed for at kigge på webshoppen, og finde de modeller du synes er interessante for dig.

Hovedbeklædning med og uden hår på hovedet

Du kan sagtens benytte vores hovedbeklædning, selvom du har hår på hovedet. Selvom Christine Headwears produkter først og fremmest er designet til personer med hårtab, så kan de også bruges af dig, der har hår på hovedet.

Hovedbeklædningen uden hår på hovedet, sidder selvfølgelig anderledes end hvis man har hår på hovedet, og her er der faktisk mulighed for at få en løftehue, der giver mere fylde, og gør at din turban bliver fyldt mere ud. Dette er blot en mulighed for dig, der ønsker ekstra fylde.

Du kan altså finde en turban, kasket eller lignende, uanset om du har hår på hovedet eller ej. Vi ønsker altid at hjælpe dig med det rigtige valg, så vil du gerne besøge os, er det i en af vores 3 afdelinger, og ellers kan du finde alle produkterne her på siden.


Hovedbeklædning og kollektioner

Når vi kigger på kollektionerne så ved vi, at der hvert år kommer 2 kollektioner fra Christine Headwear; forår/sommer og efterår/vinter. Det giver dig mulighed for i løbet af året, at finde nogle meget spændende og flotte turbans både i vores butikker og på webshoppen.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe på 98 10 32 11 eller skrive en mail til info@toftild.com så vil vi vende tilbage til dig.

← Tilbage til blog

Hovedbeklædning