Kan parykker genbruges?

I Danmark har vi mulighed for at få tilskud til paryk under kemobehandling, men sådan er det desværre ikke i alle lande. Derfor findes der private initiativer, som indsamler let brugte parykker, og sender dem videre til velgørende formål i udlandet. Her kan du være med til at gøre en forskel. Du er også velkommen til at sende brugt hovedbeklædning, parykstativ og plejeprodukter med.

Du kan sende din brugte paryk direkte til nedenstående adresse. Her vil de sørge for at parykkerne kommer frem til de steder, hvor der er brug for dem.

Brugte parykker, brystproteser og bh’er kan sendes til:

Sonja Viola Jørgensen  
Carl Plougs Vej 103
6000 Kolding

Spørgsmål besvares på tlf. 23 96 70 50.
De sender alle tingene til Rumænien.

Aflever din paryk eller turban hos Toftild

Hos Toftild hjælper vi dig også gerne videre. Du kan aflevere din brugte paryk hos Toftild, så sørger vi for at sende den videre. Hvert år sorterer vi udgåede parykker fra vores eget lager og sender dem afsted til de private initiativer, så helt nye parykker får nyt liv et andet sted i verden.

Husk gerne, at din paryk skal være ren og være i god stand. Hovedbeklædning kan også genbruges af andre, her beder vi også om, at tørklæderne skal være rene og i fin stand.


← Tilbage til blog