Isaac 11 år - donerer sit hår

Isaac er vores søn på 11 som altid har været langhåret, på nær en enkelt gang som 5-årig hvor han ville gerne ville klippes.

Isaacs kendetegn har altid været det lange smukke hår, med et kælenavn blandt mange af vores venner som Mowgli har han altid elsket sit lange hår.

På trods af det er han flere gange forsøgt talt ud af offentlige toiletter, fordi man troede han gik forkert🤣

Han har altid været super selvsikker med sit lange hår, det har givet ham en del modeljobs og han har generelt bare fundet en tryghed i sit lange hår. Vi som forældre troede faktisk aldrig han ville klippes.

For et par måneder siden begyndte han at tale om at han måske gerne ville klippes, vi har altid ladet ham bestemme hvad han gerne ville med hans hår.

Vi fik talt det godt igennem med ham omkring en klipning, men tvivlen var der stadig.

Hårdonation og Isaac synes det var interessant

Vi begyndte at tale om hvad man egentlig kunne gøre med det smukke hår, hvis han besluttede sig for at blive klippet.

Jeg fortalte ham om jeres fantastiske projekt Love is in the hair. Viste ham billeder af nogle der har fået lavet parykker og hvor stor en forskel det har gjort for deres liv. Vi fortalte ham om hvordan han med hans hår, i samarbejde med jer faktisk kunne gøre en stor forskel for et menneske.

Hvordan I producerer parykker af hår donationer fra folk der har klippet deres lange hår - til mennesker der desværre er blevet syg af kræft eller har en anden sygdom, hvor man har mistet håret.

Det var som om det lige var det der skulle til, for at tage den endelige beslutning om at klippe sit smukke hår af. Frisørtiden blev booket og aftalen om at sende hans hår til jer hos Toftild blev besluttet.

Isaac er af natur det kærligste menneske og vi har altid gjort meget ud af at lære at man skal hjælpe andre og gøre en forskel når man har muligheden. Det kom særligt til udtryk her, for beslutningen var klokkeklar da han hørte at hans elskede lange Mowgli hår rent faktisk kunne bruges til noget smukt.

Og han var SÅ stolt da han kom hjem og viste hans far og lillebror ALT det hår der nu skulle pakkes ind og sendes til Aalborg til jeres projekt ”love is in the hair”

Vi takker jer for det fantastiske stykke arbejde i gør, at i gør det muligt for Isaac at gøre en forskel.

Af hjertet tak.

Med venlig hilsen Sarah Bergen og Isaac

← Tilbage til blog