Hvornår vokser håret ud igen?

For mange kan det give en smule ro, at vide hvilke udsigter der er til at få sit hår tilbage. Det kan være svært at give et helt generelt svar, fordi det er individuelt og afhængigt af behandlingen du har modtaget. Vores erfaringer fortæller os, at vi typisk oplever, at håret vokser efter endt kemobehandling. Hos nogle ser vi dog også, at håret allerede begynder at gro inden kemobehandlingen er afsluttet.

Når det første hår vokser

Når dit nye hår begynder at vokse, kan det have en anden struktur end hvad du tidligere har haft. Du vil typisk opleve, at dit nye hår er tyndere, fingere og mere krøllet. I de fleste tilfælde vil man opleve, at man med stor sandsynlighed få hår der ligner det man havde før kemoterapi.

Når du oplever at håret begynder at vokse, kan du måske mærke en uro i hovedbunden - Det er helt naturligt men det kan meget træls. Oplever du dette, kan vi anbefale vores Toftild Beauty Oil, som kan anvendes til at massere hovedbunden. Det øger blodtilførslen til hovedbunden og stilner derved uroen. Yderligere har vi en kølende og mild lotion, La Biosthetique Lotion Ergines E, som påføres direkte på hovedbunden, hvorefter du vil mærke en umiddelbar effekt.

Vælg dine produkter med omhu

Når du har endt din kemobehandling og dit nye hår begynder at vise sig, er det vigtigt at pleje, både hår og hovedbund, med de rette produkter. Det er vigtigt at vælge produkter, der er parfumefri og allergivenlige, da din hovedbund er sart og blottet. Hos Toftild anbefaler vi altid, at du plejer dit hår med produkter uden silikone og sulfat. Det har vi skrevet et helt blogindlæg om, det kan du læse ved at klikke her.

Vi vil anbefale dig at vaske hovedbunden og dit nye hår med vores produkter fra Botea Pure serien. Produkterne er uden silikone, sulfat og parfume.


← Tilbage til blog