Hvorfor kan min paryk i fiberhår ikke tåle varme?

Når en paryk i fiber kommer i kontakt med for høj varme, vil varmen ændre frisuren i din paryk. I værste tilfælde kan den smelte men inden det går så galt, så lad os lige tale om hvad "fiber" er og hvorfor det egentligt er meget praktisk. I forbindelse med parykker i fiberhår, kan man ofte møde fordomme om udseendet og kvaliteten. I dag er det heldigvis sådan, at det ofte er svært at se forskel på ægtehår og fiberhår i parykker - Det skyldes meget enkelt, at kvaliteten er høj i en fiberparyk.

Hvorfor er fiberhår praktisk?

Når du vælger en paryk i fiberhår er der en række fordele for dig, der ønsker en korthårsfrisure. I fiberhår er din paryk langt nemmere at håndtere, da frisuren ikke ændrer sig, hvorfor du ikke skal bruge tid på at sætte morgenhåret. Har du tidligere haft et naturligt krøllet hår, kan fiber også være det rette for dig, da krøllerne ikke vil falde ud. Når du får din fiberparyk tilpasser vi den, så den passer netop lige til dig. Vi vil altid spørge dig, hvilke ændringer du synes der skal laves, så vi får et resultat du er tilfreds med. Derfor er der selvfølgelig mulighed for at få mere fylde, krøl eller rette skilningen mv. Med et specielt dampapparat har vi mulighed for at omforme din paryk, så den passer lige til dig.

En paryk i fiberhår er:

  • Let og overskuelig
  • Specielt god til dig, der finder det svært at sætte og style hår
  • Let i udseende og tyngdemæssigt
  • Kan styles og sættes op som naturhår
  • Den beholder sin frisure

Det er vigtigt at du plejer og vasker din fiberhårsparyk korrekt. Så sikrer du bedst mulig levetid. Du kan læse plejevejledning til fiberparyk ved at klikke her.

Vi anbefaler, at du benytter vores plejeprodukter til fiberparykker for at sikre en optimal pleje.

Hvorfor kan den så ikke tåle varme?

Når du vælger en paryk i fiberhår skal du være ekstra opmærksom på, at du ikke sætter håret i direkte varme og damp. Bruger du eksempelvis krølle- eller fladjern, i håret, vil fiberen smelte, da den almindelige fiber ikke er varmebestandig. Når du koger vand, åbner ovnen eller i andre situationer vil møde damp, skal du også være ekstra opmærksom. Som nævnt tidligere, er det damp der kan ændre frisuren i din paryk. Derfor vil du også, når du udsætter parykken for damp, omforme din frisure.

Skulle uheldet være ude og har din paryk ændret form - Så kan anbefaler vi ikke, at du selv forsøger at løse problemet. Kontakt os og vær ærlig omkring hvad der er sket, så hjælper vi dig så godt vi kan.

Dit hår er individuelt – Det er holdbarheden også.

← Tilbage til blog